úterý 2. září 2014

Nové úlovky #2

Ahoj,
předem se Vám chci omluvit za mou nepřítomnost v době, kdy měl tento článek vyjít. Jinak také měním termín, tenhle článek zveřejním nejspíš na konci měsíce.

Za tenhle měsíc jsem byla dvakrát v knihovně a půjčila jsem si celkem 6 knih protože jsem se rozhodla, že začnu číst knížky, který mi doma ležej už nějakou dobu... no moc se mi to nepovedlo :D

1. knihou je 15 minus, který si všichni hodně chválí a několik lidí si 15 minus řadí dokonce do nejlepších knížek. 15 minus je tedy nějaká reality show, která je jeden velký boj o přežití. Prý je to morbidní a projevuje se tam i kanibalismus ale to mi vůbec nevadí, právě naopak. :D -možná jsem divná ale mě se prostě líbí takovéhle "kruťárny".

Další kniha, kterou jsem si půjčila je Dech. Nápad toho, že svět má nedostatek vzduchu a musí si ho "kupovat" se mi zdá skvělej. Dech jsem chtěla přečíst ještě o prázdninách ale nějak mi to nevyšlo. Každopádně moc nevím co od toho mám očekávat. Nápad se mi líbí, ale trochu se děsim propracování příběhu a toho, jak se to bude vyvíjet. Kdyžtak, jestli jste to někdo četl tak mi prosím napište do komentáře váš názor protože já opravdu nevim.


Třetí knihou, kterou má doma je První stříbrná kniha snů. Je to docela nová knížka, proto se celkem divím, že už je v naší knihovně a já už jí mám doma. Od této autorky jsem ještě nic nečetla, ale všichni říkají že je skvělá tak uvidíme. Doma mám první díl ze série Drahokamů (Tedy Rudá jako rubín) na což jsem se taky chystala dlouho.


4. knížka je Vampýrská akademie první díl. Druhý díl bohužel měli půjčený, ale tak aspoň mám ten první díl. Na začátku prázdnin jsem se podívala na film, a doteď toho strašně lituju, protože film se mi hodně líbil a věřím, že knížka bude několikrát lepší. Já nemám v oblibě upíry, ale tuhle knížku si s chutí přečtu.
Poslední dvě knížky jsou dva díly ze série Monument 14 z něhož jsem už přečetla první díl, který se mi opravdu líbil. Dám si chvíli pauzu abych byla víc napjatá (a taky musím přečíst knížky z knihovny, který bych už pomalu měla začít vracet) a pak se vrhnu na druhý díl. Recenze na první díl zde.

Doufám, že se Vám tento článek líbil a jestli máte jiné názory tak mi to klidně napište. Čím víc názorů, tím lepší :) Verča

6 komentářů:

  1. Proč všude v knihovnách mají tak dobré knihy jen u nás ne? :D Skvělý výběr! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) U nás na základce měli taky mizernou knihovnu ale tahle je fakt skvělá :)

      Vymazat
  2. Krásné! :) 15 minus bych si taky ráda přečetla :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)