středa 10. srpna 2016

Poznáš knihu podle obalu? #8

Ahoj!
Přemýšlela jsem, jaký článek bych napsala dřív a nějak jsem se nemohla rozmyslet, jelikož mám teď výběr z recenze, recenze a recenze (a ještě asi dalších 5 recenzí...) a jelikož to stále odkládám, tak si tvořím zlozvyk, takže se obávám, že na některé knihy ani recenzi ode mě neuvidíte, jelikož tam jsou i knihy, které jsem četla před 4 měsíci (možná i víc) a to už si nedokážu vybavit ty prvotní pocity (i některých knih si nedokážu vzpomenout ani na konec...). :( Nicméně, abych to tu dlouho neokecávala... Vzpomněla jsem si na tuto sérii a tak jsem se koukla, kdy jsem vydala poslední díl, říkala jsem si, že to budou tak 2-3 měsíce. Jo jo jasně... Poslední díl Poznáš knihu podle obalu vyšel v lednu... to je přes půl roku (tiše se za to nenávidím). A tak vznikl tenhle článek! -Amen (:D)

Pro toho, kdo je tu nový, nebo nikdy neslyšel o tomto projektu jsou pravidla následující. V tomto projektu jde o to, že vám sem přidám část nějaké obálky. Do komentářů mi pak můžete napsat, co si myslíte, že je to za knihu. Ještě vás chci poprosit o to, abyste nepodváděli a knihu nehledali na internetu. Tak jo, můžeme začít!


Možná je to až moc jednoduché, ale přeci jen, je to po dlouhé době...
Tak co, kdo ví?!

Přeji krásný den! ♥
WeRonnie 

13 komentářů:

  1. Tlukot mého srdce. :)
    Sice jsem knihu nečetla, ani jí nemám doma, ale jednu dobu se hodně objevovala, a tak mi ta obálka úplně uvízla v paměti. Mimochodem, naprosto luxusní nápad na projekt. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já jí nečetla, ani jí nemám doma :D Děkuji moc! ♥ :3

      Vymazat
  2. Knihu vůbec neznám, slyším o ní poprvé, ale ten nápad je fakt skvělej!
    Byla bych ráda, kdyby ses i ty mrkla na blog a zanechala tam nějakou tu podporu ♥ http://mujzivotvpismenech.blogspot.cz/2016/07/monolog-jedna-lucka-povidala.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! ♥
      Určitě kouknu, když tak pěkně prosíš :D Ale fakt..! :D

      Vymazat
  3. Tenhle projekt se mi líbí, i když ho tedy nevydáváš tak často. Nicméně bych tipovala, že se jedná o nějaký román (???(, ale konkrétní knihu jsem neuhodla :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Projekt bude snad častěji, jen jsem na něj teď úplně zapomněla O:) :D A to vůbec nevadí! :)

      Vymazat
  4. Tlukot mého srdce <3
    Tuto knihu chci už opravdu mega dlouho :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tlukot mého srdce, na kterou jsem slyšela rozporuplné ohlasy! :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)