neděle 16. listopadu 2014

Knižní dvoutýden #7

Ahoj,
týden s týdnem se sešel a tak je tu další knižní dvoutýden! Jelikož jsem za ty dva týdny četla jednu knihu tak tento díl nebude moc obsáhlý ale to Vám doufám nebude až tak moc vadit.

Přečteno: 1
Koupeno: 1
Rozečteno: 1

Přečteno:

Takže jak už jsem tedy říkala, za dva týdny jsem přečetla pouze jednu knihu, ale nějak mi to nevadí protože kdybych ji přečetla rychleji tak bych si ji vůbec neužila. Jde o knihu 15 minus, o které jsem se tu zmínila už několikrát a ještě několikrát se zmíním, protože knihu jsem si naprosto zamilovala! Na knihu jsem už sepsala recenzi na kterou se můžete podívat zde.



Koupeno:

Pořídila jsem si jednu knížku, kterou asi většina z Vás zná a je to 2. díl ze série Zahrada nesmrtelnosti a konkrétně Horečka. Nemám ani nejmenší tušení o čem série je, ale i tak se na sérii těším :D Jestli jste třeba někdo sérii četl tak mi tu klidně zanechte odkaz na recenzi, ráda si jí přečtu.

Rozečteno:

No a v pátek jsem rozečetla Catching fire (pro Vás třeba i Vražedná pomsta, ale jestli někoho uvidím že tomu říká Hunger games 2, tak si to s nim vyřídim! :D ). jsem přibližně ve dvou třetinách a moc se mi to líbí. Ale nějak mě zaráží jak ten děj probíhá rychle (nemyslím to tak že se to čte hodně rychle, ale že všechno je napsané do pár vět a tím to končí, moc velkého procítění se v tom nedočkám ale možná mi to příjde jenom kvůli 15 minus kde naopak bylo všechno popsané, ani nevím co je lepší), viděla jsem dřív film a říkala jsem si, že jsem zvědavá jak tohle natáhnou v knize a jestli si to náhodou nevymysleli.


Užijte si zbytek týdne a i zítřejší svátek! WeRonnie
Jo a ještě jedna otázka mimo: Ehm, líbí se Vám moje přezdívka? WeRonnie? Přišlo mi trapný podepisovat se Verča :D

1 komentář:

  1. 15 minus si chci přečíst a už se na to těším.. jinak sérii Hunger Games jsem četla a docela ráda na ni vzpomínám :)
    www.fantasy-maniak.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)