pondělí 4. srpna 2014

Knižní dvoutýden #3

Ahoj
Jsem tu s dalším, už 3. dílem Knižního dvoutýdnu. Bohužel ani teď Vám toho nemůžu moc nabídnout, protože jsou prázdniny a to mám prostě pocit, že si je musim užít i venku s kamarády. Né jenom ležet v postely a číst (ikdyž mě to moc baví), ale je to prostě těžké. Tak jdeme teda na to ;)

Koupeno: 0
Přečteno: 1
Rozečteno: 2

Přečteno:

  Já vím jsem fakt hrozná. Musím zrychlit svoje tempo a taky si na čtení udělám víc času, ale asi spíš na konci prázdnin protože teď ještě dlouho nebudu mít čas.
  Jestli zůstanu, to je jediná kniha co jsem přečetla a už jsem ji i zrecenzovala (recenze zde). Kniha se mi moc líbila a doporučila bych ji každému kdo si potřebuje oddychnout od novodobých dystopiích a romantik. Více názorů a pocitů z knížky si můžete přečíst v recenzi ;)

Rozečteno 

  Hostitel, to je první rozečtená knížka, která mě baví a doufám, že i bude. Jsem něco málo před polovinou knížky a stále se to vyvíjí dost dobře. A knížka taky nepatří k těm nejtenším se svými 500 stránkami
  Dech je další knížka kterou jsem rozečetla ze zvědavosti jestli se mi bude líbit, abych si jí mohla vzít na tábor. My v dnešní době bereme dýchání jako samozřejmost a oni si musí kyslík platit aby mohli žít a jenom ti nejbohatší si mohou dovolit kouřit dýmku nebo cigarety.
 
Doufám, že jsem Vás moc neodradila od mého blogu když tak málo čtu 
a jestli jste něco z toho četli tak mi určitě napište váš názor :)

6 komentářů:

  1. Hostitel je úžasná kniha! :) Má srdcovka a plánuji ji číst znovu.:)
    Dech je také super. Četla jsem ho před rokem a půl a stále mám na něj pěkné vzpomínky, těším se na druhý díl! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Existuje něco, co jsi nečetla? :D druhý díl výjde už v listopadu a tak se něj těším, i přesto, že jsem ještě nepřečetla první :D

      Vymazat
  2. Na Hostitele se taky chystam znova, moje nejoblibenejsi knizka :)) a Dech vypada vazne skvele!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo by možní mohl udělat Re-reading na Hostitele :D

      Vymazat
  3. Hostitel je opravdu úžasná kniha. Sice trochu bichlička, ale přečíst se dá rychle, protože je hrozně zajímavá a čtivá. Dech jsem nečetla, i když bych časem chtěla. Uvidíme.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já čtu hodně pomalu takže Hostitel bude na dlouho :D :\

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)