pátek 1. srpna 2014

To-Be-Read #2


Ahoj,
dneska Vám ukážu další knížku z mého TBR listu, kterou minimálně polovina z vás zná, přesto že u nás kniha ještě nevyšla. A je to kniha s originálním názvem The maze runner, česky potom Labyrint: Útěk. Vydání knížky se ujmulo nakladatelství Yoli a knize dalo opravdu krásnou obálku.

AnotaceThomas se probudí ve výtahu a nepamatuje si nic kromě vlastního jména. Vynoří se do světa, kde žije asi šedesát dospívajících chlapců, kteří se naučili přežít v naprosto uzavřeném prostředí. Každých třicet dní se objeví nový chlapec. Původní skupina je už na místě asi dva roky a marně se snaží uniknout labyrintem, který obklopuje jejich životní prostor. Už se vzdávají naděje. Pak se ale objeví dívka v bezvědomí a jejich svět se začne měnit...

Začátek vypadá hodně dobře, ale myslím že to ta neznámá dívka kazí. Nicméně za těch necelých 5 let, co je knížka vydaná dostala na Goodreads hodnocení 4.01 hvězdičky.

První díl má u nás vyjít 29. srpna o 20 dní později (tedy 18.9) by měla být premiéra filmu jak u nás, tak i na Slovensku. Druhý díl z trilogie je plánován na začátku prosince ještě tohoto roku a poslední díl až někde v červnu roku 2015.

Na tuhle knihu se těším už nevím jak dlouho, takže hned jak výjde si ji půjdu koupit a budu se snažit ji co nejdříve přečíst a napsat recenzi.

A tady je pár fotek z natáčení :)
Hlavní představitel Thomas (Dylan O'Brien)


Doufám, že se Vám další kniha z mého TBR seznamu líbila a že i nadále budete sledovat můj blog :) Verča

2 komentáře:

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)