neděle 14. září 2014

Knižní dvoutýden #4

Ahoj, 
předem se Vám chci moc omluvit za strašně dlouhou nepřítomnost, ale já se prostě teď kvůli škole k blogu nemůžu dostat. A kvůli tomu, že jsem se na to vykašlala mám v tom velký nepořádek takže to možná ani nebude za dva týdny ale no, tak uvidíme :)



Koupeno: 2
Přečteno: 3

Koupeno:

   První koupená knížka je už velmi známá. Je to The maze Runner, česky potom Labyrint: Útěk. Na obrázku je oficiální obálka, ale je k tomu ještě filmový přebal, který asi znáte víc. Já ale čtu bez přebalu protože kdyby se něco tý knížce stalo (což doufám že ne) tak to ještě ten přebal může zamaskovat. Nicméně jsem za tu koupi opravdu ráda.
   Další knihou je kniha s velmi originálním jménem, a to Nepolykejte žvýkačku. Není to přímo kniha s příběhem a jsou tam spíš sepsané mýty o jídle, nákazách a tak podobně. Mě se to ale strašně moc líbí a jsou tam fakt zajímavé věci. Už cestou domů jsem četla a jelikož je to uzounké tak můžu i říct že jsem to přečetla.

Přečteno: 

   První knížkou je Monument 14, který už je i zrecenzovaný (recenzi najdete zde). Pukud chcete vědět jestli se mi líbila tak se koukněte na recenzi ať se tady neopakuji.
   Další je Labyrint: Útěk, který jsem v tuhle dobu kdy to píšu ještě nedočetla. Zbývá mi tak 30 stránek ale až tento článek zveřejním tak to budu mít přečtený a mižná už začnu psát recenzi.
   No a poslední je tedy Nepolykejte žvýkačku. Chtěla bych udělat takový nový projekt který se bude jmenovat Kniha ze všech stran nebo Kniha v detailu (prosím napište co se Vám líbí víc do komentářů nebo aspoň jestli je to dobrý nápad). Šlo by o to, že bych Vám nějakou knihu - nejspíše už přečtenou - trochu přiblížila a u této knihy bych vám ukázala úryvky z některých mýtů, které mě nejvíc zaujali.

Přeji Vám klidný zbytek dne a nezapomeňte hodně číst! né jako já :D

10 komentářů:

  1. Tak Labyrint: Útěk se chystám taky si koupit, ale prvně půjdu na film - snad poprvé, co prvně film, pak kniha - vždycky musím zásadně prvně přečíst knihu, ale nějak nestíhám :D :) Snad se knížka líbila, všichni jsou z ní unešení, co jsem si zatím četla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obě knížky vypadají opravdu dobře, já osobně je mám doma taky :-) A Monument 14 bych si chtěla přečíst :3

    OdpovědětVymazat
  3. Nepolykejte žvýkačku vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to velmi zajímavé, mě samotnou to velice překvapilo ale některé věci jsem už věděla. :)

      Vymazat
  4. Labyrint je naprosto geniální a úžasná kniha! Už se těším na film :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky ale nejsem si jistá jestli se tam dostanu v době kdy to budou dávat :\

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)