sobota 23. července 2016

Informačka - soutěž, řetězovka, narozeniny

Ahoj!
Poslední dobou mám opravdu hodně restů a chtěla jsem vám napsat na facebookovou stránku blogu co jak je a bude, ale tam vás není tolik, jako tady, takže píšu informační článek... (Wow, vůbec to není v názvu, ale co :D ).


Nejdřív bych se chtěla vyjádřit k blogovým narozeninám. Nedávno jsem slavila svoje vlastní narozeniny (k těm jsem dostala dvě krásné knížky, ale ještě nevím, jestli o tom psát článek... možná to spojím s blogovými narozeninami) a tak jsem si uvědomila, že jsem úplně zapomněla na ty blogové! 15. června to byly dva roky, co přispívám na blog. A jak jinak to oslavit samozřejmě, než soutěží pro vás, kteří mi toto umožňujete. ♥ Neprozradím vám zatím o jakou knihu přesně jde, ale nápověda, jde o opravdu horkou novinku, která není ještě ani týden v prodeji, takže se asi máte na co těšit! ♥

Dále také už delší dobu se snažím... zrealizovat řetězovku, která ke mně došla, ale až do teď na ní nebyl čas a energie (když už nemám tyhle problémy, tak se našli další... jako naschvál). Možná jste tento řetězák zaznamenali u Rachel Roo. Já se toho zúčastnila a teď je na mě, abych to rozeslala dál do světa! :D Smysl řetězovky je takový, že vy pošlete jednu knihu a na oplátku jich dostanete několik (samozřejmě není určen přesný počet, záleží na tom, kolik lidí se přihlásí, logicky.) Bližší informace a pravidla budou potom v článku.

A na konec, to je nejaktuálnější problém a to to, že i když si plánuji, jak strašně budu psát články a dělat soutěže a prostě to, že se vám budu věnovat... no, teď už to není tak uskutečnitelné, jelikož mi evidentně odchází notebook a mně nezbývá nic jiného, než články zatím psát na mobilu (což nesnáším, protože napsat nějaký dlouhý text, aniž by mě mobil nechtěl neustále opravovat je psychicky dost náročné!:( :D) Mám naplánováno hodně recenzí, také musím už udělat Měsíční NEJ za březen + duben a květen + červen. A také Nové úlovky asi ze tří měsíců. :D No, uvidím, jak to budu zvládat.

A nakonec tu máte sladké štěňátko, protože jsem ho zrovna našla na netu.
Amen
Přeji všem krásný slunečný den! ♥
WeRonnie

5 komentářů:

  1. Všechno nejlepší k blogovým narozeninám! :) Doufám, že ti ten blog ještě dlouho vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak všecičko nejlepší a ať tu s námi ještě hodně dlouho vydržíš! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji opožděné všechno nejlepší k Tvým i blogovým narozeninám :)
    Doufám, že v tomhle blogovém (!!KNIŽNÍM!!) ještě dlouho vydržíš :)
    Na soutěž, měsíční nej i recenze se mooc těším :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)