neděle 15. února 2015

Poznáš knihu podle anotace? #4

Ahoj,
všimla jsem si, že minulý díl byl skoro před 2 měsíci, takže jsem se rozhodla napsat další. V tomto článku jde o to, že Vám sem dám anotaci na mnou vybranou knihu a Vy musíte můžete uhádnout, o kterou knihu jde. A jelikož si stěžujete, že je to až moc lehké, tak tentokrát už to tak lehké nebude. :P A jestli jo, neříkejte mi to prosím! :D Ještě Vás chci poprosit o to, abyste knihu nehledali nikde jinde, než ve své hlavě.

Autorka
Anotace: Brett Bohlingerová si až do svých 34 let žila jako princezna. Ze dne na den ale přichází o všechno, když zjišťuje, že milovaná maminka, majitelka obří kosmetické firmy, ji vynechala ze své závěti. Přesněji - její díl dědictví jí připadne pouze v případě, že dokáže do roka splnit všechna svá dětská přání, jejichž seznam si jako malá sepsala a na které už dávno zapomněla. Na rozdíl od matky. Jenomže proč by se měla Brett najednou stát učitelkou a ve volném čase dělat sólového komika, když se tak tvrdě připravovala na to, že jednou převezme rodinné impérium? A k čemu by jí byl kůň? Brett se cítí podvedená a ponížená, navíc přichází o práci, jistý příjem i dlouholetého přítele. S vidinou dědictví začíná plnit jeden bod seznamu za druhým a brzy si s překvapením uvědomuje, že jí ten starý ušmudlaný list papíru úplně ovládá. A že jí to vlastně vůbec nevadí … Půvabný románový debut americké autory o cestě za štěstím a o snech, jichž bych se člověk neměl nikdy vzdávat.

Malá nápověda: Kniha vyšla už v roce 2013 u nakladatelství Ikar.

Tak co, víte? :P
WeRonnie

6 komentářů:

  1. Ou ou, to zní opravdu zajímavě. Anotace mě fakticky zaujala ale musím říci, že to slyším prvně. Nemám páru, co to může být za knihu.

    OdpovědětVymazat
  2. Vôbec som netušila, čo to je za knihu. Ale podľa anotácii vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to jo. Knihu už mám doma, takže teď už jí jen přečíst :D

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)