sobota 4. února 2017

Unboxing #16 - Kniha přímo od autora?!

Ahoj!
Po hrozně moc dlouhý době tu je nový článek. Ano, po více než 2 měsících (Shame on me!) a v nejbližší době ani nevím, jestli se k pravidelnému blogování nějak vrátím, i když bych opravdu chtěla, ale jsem ráda, že si někdy najdu čas na čtení, takže na nějaké sepisování článků v tuto chvíli opravdu čas není. Nicméně brzy budou jarní prázdniny, a jestli nevydám aspoň 3 články, tak s tím můžu asi doopravdy seknout. :( Teď hlavně ani nevím, jestli vaše aktivita bude stejná, jako před těmi 2 měsíci (neodhlásil se žádný pravidelný čtenář, tak v tom vidím naději! :D ). Teď asi můžeme přejít na samotný článek.

Musím se přiznat, on mi ten balíček několik týdnů ležel v pokoji, protože jsem čekala na správný světlo samozřejmě. No a víte jak to je... za tmy do školy, za tmy ze školy a mně už tak zbývaly jen víkendy. Jenže. Přišla sobota a s ní také volný čas a tak jsem si jen lehla do postele a dělala buď věci do školy, nebo koukala na seriály. No a to si tak koukáte a najednou zjistíte, že je 5 hodin odpoledne a máte prostě smůlu.

Neděle vypadá obdobně a vám nezbývá nic jiného, než čekat na další víkend. Ostatně, to děláme všichni i tak. A abych se přiznala, nakonec jsem to stejně nenafotila nijak profesionálně, protože už uběhlo několik týdnů, a Pan Spisovatel se ptal po recenzi.

Tady se dostáváme k další věci. Tuto knihu mi poslal přímo autor!!
Vždycky jsem chtěla, abych mohla recenzovat knihu přímo tomu autorovi a splnilo se mi to!
Ono se to splnilo hned trojnásobně v tom měsíci, ale zbylé dva autory jsem musela odmítnout, protože jedna kniha byla o fotbale (kterému úplně rozumím, že...) a druhá kniha byla o baletce a celkově o tanci (což také není má silná stránka). No a tak jsem musela bohužel odmítnout, až jsem si připadala povrchně a trapně.


A tady už vidíte obálku! Je to tedy kniha Moudré z nebe (anotace zde) od Richarda Skolka.

Tady vidíte, že jsem opravdu nelhala! Mám knihu totiž i s věnováním!! 
"Veronice, hezky a rád, Richard Skolek"
Boží ne??

No a teď už zbývá jen napsat, abyste se těšili na recenzi, která snad vyjde zítra (měla by..).
Knihu jsem totiž celou ještě nedočetla, ale tak to snad zvládnu zítra dopoledne.

Tak jo, mějte se a užívejte poslední den prodlouženého víkendu!
WeRonnie


2 komentáře:

  1. Tuhle brzkou tmu kvůli focení unboxingů vážně nesnáším. Teď už je to sice trochu lepší, ale když se normálně vracím skoro za tmy a pak musím rozestavovat světla jak v nějakém ateliéru, abych mohla fotit balíček, je to dost na nic. A nebo počkat na víkend no :D

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu neznám, určitě si přečtu anotaci a věnování je supr dupr !
    All about Candys life

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)