neděle 20. července 2014

Knižní dvoutýden #2

Ahoj,
dneska se můžu pochlubit už se svým druhým Knižním dvoutýdnem :D (já vím že je to málo). Doufám že se vám bude líbit protože dneska to bude trošku jiné :)

Koupeno: 3
Dostala jsem: 1
Přečetla jsem: 1 :\
+ Vyhráno: 1


Koupené:

   Předevčírem jsem šla do Levných knih s tím, že si tam nakoupím nějaké hezké magnetické záložky a tak jsem se v tom přehrabovala, když jsem si všimla, že pod tím stolečkem byla na zemi hozená Ready player one. Tak jsem naštvaná zvedla a šla ji dát do poličky (samozřejmě měla ohnuté rohy -.-) a když jsem se vracela, tak jsem si všimla takové malé knížečky s názvem Mrazení. Přečetla jsem si anotaci a vypadalo to velmi dobře, jenže doma jsem si to znovu přečetla a zjistila, že to je 3. díl ze série Správci počasí -.- . Šla jsem zpátky k záložkám a když už jsem šla k pokladně, rychle jsem se otočila a šla pro Ready player one a šla zaplatit :D. A tou třetí knížkou je Erebos, na kterého jsem také slyšela jenom dobré ohlasy. Ta obálka je prostě úžasná :D Kdo má doma tak určitě ví o čem mluvím.




Dostala jsem:
   Včera jsem od sestry dostala knihu Panika od Lauren Oliver. Za knihu jsem moc ráda a těším se, až si jí přečtu, ale! Kniha je napsaná z dvou úhlů pohledu a to se mi poslední dobou zhnusilo (to je asi až moc silný slovo ale mě jiný zrovna nenapadá).







Vyhrála jsem


   Ano. Konečně se na mě usmálo štěstí a vyhrála jsem soutěž! (respektive moje mamka :D). Když jsem zjistila že jsem vyhrála tak jsem byla velmi šťastná. Kniha dorazila poměrně brzy, zato v né moc dobrém stavu. Všechny rohy jsou ohnuté a strašně mě to štve (opravdu nevím, co ta Česká pošta s těmi balíky dělá -.-). Ale ten přebal to celkem dobře kryje :D Aspoň že tak. Jo a je to teda Čistý!! <3
                      Za knihu moc děkuji MaKa holkám :D





Přečetla jsem:
   Asi si říkáte že jsem za tak krátkou dobu přečetla jenom jednu knížku já vím je to opravdu hrozné. Jenže jak jsem psala, že čtu toho bílýho koně, tak toho jsem četla 10 dní! -.- mě to tak moc nebavilo že jse přečetla maximálně těch 30 stránek denně a neměla jsem vůbec náladu si číst. Takže jsem přečetla jenom Arénu jedna, na kterou přidám recenzi asi v úterý.





Děkuji moc za přečtení a užijte si zbytek krásného dne ;) Verča

8 komentářů:

  1. Krásné! :) Paniku a Čistého ti moc závidím. :) Mají krásné obálky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) ano, ty obálky jsou opravdu překrásné :3

      Vymazat
  2. Gratuluju k dalsimu kniznimu dvoitydnu :) a hlavne Cisteho ti zavidí!

    OdpovědětVymazat
  3. Pekná výhra a Čistý má fakt krásnu obálku a Erebos vyzerá dobre ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám že to bude dobrý ale podle hodnocení to bude hodně dobré :D :)

      Vymazat
  4. Ready Player One a Erbeos jsem si taky nedávno koupila a Paniku bych si chtěla přečíst, ale nejsem si úplně jistá, jestli si ji chci koupit. Možná za nějakou dobrou cenu :-D A o Čistém už jsem slyšela tolik chvály, že si ho snad taky přečtu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano já taky slyšela strašně moc chvály na Čistého :D

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)