neděle 13. července 2014

Nové úlovky - úvod


Ahoj!
Dneska takhle po ránu mě napadl návrh na nový projekt který jsem nazvala Nové úlovky, aneb návštěva Městské Knihovny (MK). Jelikož já skoro vůbec nenakupuji knížky, protože mým rodičům se takovýhle "koníček" nelíbí, tak nemůžu přidávat takové ty články jako třeba unboxing, nové přírůstky atd. Za to hodně chodim do knihovny (většinou jednou do týdne) a vždy se vrátím minimálně s 4 knihami.
    A v tom by spočíval tenhle projekt :) Vždycky, když bych přijela z nějakými tzv. Novými úlovky, tak bych vám o tom přidala článek.
    Líbil by se Vám takovýhle projekt? prosím názor do komentářů abych věděla, že to má vůbec smysl ;) Děkuju minimálně za to, že jste si to přečetli.

11 komentářů:

  1. Myslím, že už něco takového je... jmenuje se to "Štědrost knižnice" nebo nějak tak :D. Ale nevadilo by mi mít českou verzi tohoto projektu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě je to fajn nápad!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jsem pro. :) pokud chodis do knihovny tak casto, tak bych zauvazovala nad tim, po jake dobe to budes pridavat. Tyden, mesic... abys pak na blogu nemela jen ty knihy z knihovny. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uvažovala jsem nad měsícem nebo dvěma, ale pak jsem si řekla že za dva měsíce by to bylo opravdu hodně :D

      Vymazat
  4. Presne aj moji rodičia to hovoria, preto mám doma len 12 kníh, aj tie boli skôr darčeky, výhry alebo recenzné výtlačky :D Znie to na dobrý projekt :) Možno by som sa aj ja zapojila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám doma taky 12 knih (když nepočítám dětské) :D a už se těším až si nechám poslat svůj první recenzní výtisk :3 :D klidně se zapoj ;)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Projekt vypadá dobře. Do knihovny chodím často, tak bych se možná i zapojila :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)