středa 16. července 2014

Nové úlovky #1

   Ahoj,
tak jsem se rozhodla, že ten nový projekt budu psát jednou měsíčně a jelikož na začátku a na konci měsíce je toho dost i na jiných blogů (knižní lákačky a chvástačky), takže tento článek bude vycházet uprostřed měsíce (14. - 16. Záleží na času).
   A dneska vám teda zveřejňuji první "díl" tohoto projektu.



Za celý ten měsíc se mi doma nastřádalo celkem 11 knih. Tak už jdeme na to ;)
P.S.: Po kliknutí na název knihy se můžete podívat na hodnocení na Databázi knih.

1. Kniha je velmi známý Hostitel, na kterého se moc těším, protože na to slýchám velmi dobré recenze. Chtěla jsem si ho přečíst už dávno, ještě když jsem číst začínala a to mi přišlo strašně tlusté tak jsem to pořád odkládala a nedávno se právě v knihovně uvolnila, tak jsem se chopila své šance a teď je ozdobou u mě doma :3 Chystám se jí přečíst na konci prázdnin.

Jako další kniha, kterou jsem si přinesla je Den co den. Na tuto knížku jsem už udělala recenzi takže k tomu nic víc asi už neřeknu (recenze zde)

3. Knihou je Etiketa a špionáž, což je první díl ze série Trochu jiný penzionát. Druhý díl ze série má vyjít na konci listopadu. Kniha není jednou z těch, co si musím neprodleně přečíst, ale velmi mě zaujala obálka a i ten námět mi nepřišel nejhorší. Ale také se těším až si to přečtu :)

Na 4. knihu se těším asi ze všech nejvíc a je to Jestli zůstanu <3 Ten námět se mi strašně líbí. Na tuto knihu jsem myslím neviděla žádnou zápornou recenzi tak doufám, že mě nezklame. Na tuhle knížku se vrhnu hned jak dočtu dvě právě rozečtené knížky. Koncem srpna se dočkáme i premiéry stejnojmenného filmu, na který se těší také spousta lidí.

5. Knihou je Pokání. Kniha má také dobré ohlasy, ale hodně čtenářů si stěžovalo na to, že je to napsané zvláštním a malým písmem, což musím uznat že to písmo je opravdu malé :\ Nicméně se těším až si to přečtu (co taky ne žejo :D ). Podle knih byl i natočen film.

První rozečtená kniha je Bílý kůň. Momentálně jsem ve fázi, kdy nechci knihu dočíst. Do konce mi chybí asi 30 stran ale já se bojím jak to skončí, nejdříve jsem uvažovala, jestli tu knihu chci vůbec dočíst, ale pak jsem si řekla, že když jsem se vzchopila dočíst Hvězdy nám nepřály, tak dokážu dočíst i tohle (tím nechci tyhle dvě knížky porovnávat! to vůbec ne!) A také bych chtěla upozornit, že tato kniha nemá nic společného s koňmi! Bílý kůň je název nemoci, viru.

7. Kniha nese název Plavat se žraloky. Teď Vás poprosím, abyste si přečetli anotaci :D.... Námět mě zaujal, ale že čtrnáctiletá holka chodí na vysokou školu a oporu hledá v mužích a v alkohole?! Každopádně ta obálka je fakt super :D :3

Další rozečtenou knížkou je Aréna jedna. Přečetla jsem okolo 100 stránek a páni! ta knížka je fakt super. Začátek se docela vlekl ale pak to šlo samo a já se skoro nedokázala odtrhnout (dostala mě z toho až večeře :3 :D).

Devátou knihou je Ještě než umřu. Tato kniha je už také zrecenzovaná tak jestli chcete, můžete se na ní podívat zde.

Poslední dvě knihy jsou Milion sluncí a Všechny barvy Země, což jsou poslední dvě knihy, z trilogie Galaxie. Na tuto Sérii jsem se rozhodla, že dělat recenze nebudu protože bych Vám to celé krásně naspoilerovala! :D

A konečně obálky! :D snad nevadí, že jsou zpřeházené :D :\ Kdyžtak napište komentář jestli se Vám tento projekt líbí a jestli byste chtěli další díl :) Užijte si zbytek dne, Verča


            



 
                 
                   

8 komentářů:

  1. Na tenhle projekt se tesim :) a vrhni se na Hostitele :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hostitel je výborná kniha, upřímně doznávám, že jsem ve své době milovala i Stmívání, ale touhle knihou si u mě autorka výrazně zvedla reputaci. Dokonale promyšlené, procítěně napsané. A stojí za to i film. Pokud jde o Pokání, ta kniha je naprosto dokonalá. A malé písmo mi vlastně ani nevadí. Vzhledem k tomu, že čtu hodně klasiky, je podobná velikost písma něčím naprosto normálním, takže ho vlastně ani neřeším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se přiznám že jsem Stmívání nečetla, ale to protože nemám ráda upíry :D Viděla jsem první díl ságy a abych řekla pravdu tak se mi to nelíbilo :D :\

      Vymazat
  3. Pokani jsem si take odnesla. :)) a dalsi knihy na me cekaji doma, az je prectu. Jinak pokud muzu doorucit, urcite by to bylo jeste lepsi, kdybys knihy zkusila nejak na fotit. :) vsechny jsou fotogenicke. :D tesim se na dalsi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem chtěla jenže za 1) neumim udělat hezký fotky :D a za 2) zrovna Pokání a Ještě než umřu nejsou v dobrým stavu :D a je to ještě přelepené různými nálepkami a tak :D :\ ale jestli teda chceš tak je budu sama fotit (někdy). děkuju za tvůj názor ;)

      Vymazat
  4. To je ale hromada knih. :) Těším se na recenze. :)
    Jestli zůstanu je moc pěkné oddechové čtení na pár hodin. :)
    Hostitel je má srdcovka, naprosto ho miluji! :)
    Den co den a Etiketu si chci koupit. :)
    Máte v knihovně krásné knihy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky doufám, že mě Hostitel také tak zaujme jako ostatní :D

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)