pátek 24. října 2014

To-Be-Read #8 - Polibek pro Annu

Ahoj!
Tak jak jsem tedy slibovala tak je tu další díl (nebo jak to mám nazvat). Dneska tu napíšu něco málo o knize Polibek pro Annu. Je to tedy první díl z trilogie. Následující se jmenuje Lola a kluk od vedle. A závěrečný díl Isla a věčné stěstí výjde koncem května příštího roku.



Anotace: Sedmnáctiletá Anna se cítí podvedená. Její rodiče ji totiž posílají na roční studium do Francie - přes půlku planety, do neznámého prostředí, aniž by navíc uměla slůvko francouzsky. Musí tak opustit své přátele, potenciální lásku i veškerá pohodlí amerického života a začít úplně nanovo. V romantické Paříži, ve městě, které nikdy nespí, se vrhá do nových vztahů i zkušeností a odhaluje v sobě skryté vlastnosti. A také je tu jeden spolužák, Étienne St. Clair, který se liší od všech chlapců, které kdy Anna potkala…

Na Goodreads je kniha hodnocená 4,2 hvězdičkami a na Databázi knih má 93 %. Takže je hodnocená opravdu skvěle.

Obálka je převzatá z originálu což je skvělé protože ta obálka se mi hrozně líbí. Kniha je tedy velmi romantická a já tyhle typy knih moc nevyhledávám, ale teď bych po těch všech dystopiích nejspíš potřebovala trochu oddychnout. Nechci tu nic plánovat protože vždycky když něco naplánuju tak to skoro nikdy nesplnim... Ale chtěla bych se na to vrhnout opravdu brzy!

Mějte se krásně! Užívejte si víkend a samozřejmě potom také prázdniny!

4 komentáře:

  1. Tyhle knihu si chci taky přečíst, vypadá úžasně a všichni si ji jen chválí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Knížka vypadá zajímavě :) asi si ji také koupím :)
    http://sisibookhot.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)