neděle 29. března 2015

Knižní dvoutýden #15

Ahoj,
další dva týdny jsou pryč a je tu další díl Knižního dvoutýdnu. (Dobře, je to po třech týdnech, protože jsem zase zapomněla, ale dejme tomu, že to jsou dva týdny :D )

Přečteno: 3
Nové knihy: 2





Přečtené knihy:

   Jako první knihu jsem přečetla Doctor Who: Závoj smutku, o kterém jsem se už několikrát zmínila v předchozích článcích. Musím říct, že kniha se mi opravdu hodně líbila a plánuji si přečíst i ostatní knihy z této série. Jsem opravdu velký fanoušek seriálu, takže mě čtení knihy moc bavilo a také se tam dost často ukazovali vzpomínky a mě hrozně bavilo hádat, z kterých je to dílů. A také jsem se rozhodla, že někdy se kouknu na celý ten seriál znovu, teda, jenom na ty obnovené díly. Ale i přesto, že kniha se mi tak líbila, doporučila bych ji pouze těm, co viděli aspoň pár dílů, protože jinak si myslím, že to nepochopí, protože se tam ani nevysvětlují věci, které pochopí prostě jen Whovian.
   Další kniha, kterou jsem přečetla je Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender. Všechny dojmy z této knihy si s dovolením nechám až do recenze, protože jinak by to byl opravdu dlouhý článek. :D Nicméně kvůli tomu, že mám napsat ještě 5 recenzí, tak na tuto recenzi si budete muset počkat aspoň ten měsíc, protože to chci brát popořadě, stále tu jsou totiž knihy, které jsem přečetla před více než měsícem a já už si skoro nepamatuji, o čem kniha byla, ale zase Vás nechci obrat o recenzi, protože to jsou zrovna skvělé knihy.
   A poslední knihu jsem dočetla ještě včera a je to Seznam tajných přání. Čtení této knihy mě bavilo a několikrát mi zlepšilo náladu, ale ať chci nebo ne, kniha mě nějak zvlášť neoslovila, ale možná je to kvůli mé náladě, protože poslední dobou stojí za nic. :\ :D




Nové knihy:

   Už z minulých článků (z Unboxingu) jste si mohli všimnout, že mi přišla knížka, jako výhra v soutěži. Byla to tedy kniha Bestie od Dominika Dána a je to detektivka. Knížku jsem půjčila babičce, protože ona miluje detektivky :D A když mi to druhý den vrátila, tak mi to nezapomněla celé krásně naspoilerovat :D Takže super, teď budu muset počkat minimálně půl roku, než to zapomenu, ale to asi nebude takový problém, protože doma mám spoustu knížek, který mají prostě přednost.
   Včera jsem s kamarádkou (která má mimochodem také skvělý knižní blog! :D Kouknout na něj můžete tady) šli do knihkupectví, a kámoška si teda odnesla 3 knížky, ale já jsem zůstala pouze na jedné. A je to Tohle není kniha, což můžete znát třeba díky Destrukčnímu deníku, jelikož je to od stejné autorky. I když jsem nechtěla, tak už jsem půlku "knížky" prolistovala a musím říct, že tam jsou opravdu skvělé úkoly. Řekla bych, že Tohle není kniha je návod, jak ze sebe na veřejnosti (s prominutím) udělat debila :D Nicméně, už se těším, až ze sebe toho debila udělám, protože já nejsem zrovna ten typ, co se na veřejnosti chová "normálně" a dokáže bez problémů oslovit kolemjdoucího. Kdo už má Tohle není kniha také doma? ;)

Tak to by bylo už asi všechno, doufám, že se Vám článek líbil a dejte mi vědět, co je nového u Vás ;D
WeRonnie

4 komentáře:

  1. To já mám poslední dobou totální čtecí krizi, tak doufám, že se to zlepší :-( Jinak Seznam tajných přání si chci moc moc přečíst :-D A těším se na recenzi Avy Leander, protože o knížce celkem přemýšlím, ale vždy jsem si řekla, že jsou lepší :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jsou lepší knihy :D nebo aspoň pro mě, tahle kniha nepatří mezi ty nejlepší, co jsem kdy četla :\

      Vymazat
  2. vsechno z toho jsem cetla, pokud se teda Tohle neni kniha da cist :) krome doctor who, na toho se teprve chystam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky, co tys nečetla žejo? :D Taky bych chtěla číst takhle rychle :D

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)