úterý 22. prosince 2015

Poznáš knihu podle anotace? #8

Ahoj,
mám tu další článek ze série Poznáš knihu a tentokrát to tedy bude podle anotace! Pravidla už všichni asi znáte, takže se můžeme pustit rovnou na hádání.


Anotace: Penny má tajemství. Pod přezdívkou **** ****** si začne psát blog o svém každodenním životě – o klucích a kamarádkách, o trablech ve škole i doma, ale také o záchvatech paniky a úzkosti, kterými v poslední době trpí. Když ji na školním představení potká ten ,,největší trapas", který díky internetu uvidí ,,celý svět", a situace začne být na všech frontách na pováženou, rodiče ji vezmou na pár dnů do New Yorku. A tam Penny potká Noaha: úžasného charismatického muzikanta, kterému se prostě nedá odolat. A vůbec poprvé v životě se doopravdy zamiluje. A jak jinak (je přece blogerka!), o své pocity se upřímně podělí se všemi čtenářkami svého anonymního blogu. Jenomže Noah má taky svoje tajemství. A kvůli němu její anonymita na webu jednoho dne praskne jako mýdlová bublina – a v ohrožení se neocitne jenom ona, ale i její vztahy k nejbližším přátelům.

Tak co, kdo ví název knihy? :)

Ještě taková menší nápověda... knihy u nás vyšla v roce 2015 a vyvolala velký rozruch mezi čtenáři, část si knihu zamilovala, ale ta druhá (větší) část ji silně kritizovala. A ještě menší doplněk, že já už knihu taky přečetla a (snad ještě tohoto roku) vyjde recenze! :)
WeRonnie

4 komentáře:

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)