úterý 21. října 2014

Knižní dvoutýden #5

Ahoj,
moc moc se Vám omlouvám protože Knižní dvoutýden tu už nebyl pěkně dlouho. Ale knihy co jsem přečetla budou opravdu jen za poslední uběhlé dva týdny.

Přečtené: 2
Koupené: 0
Rozečtené: 1




Přečteno:

První knihou je Hostitel. Kniha se mi moc líbila a opravdu mě bavila, škoda že jsem to četla tak dlouho. Kniha už je zrecenzovaná a recenzi si můžete přečíst zde.

Další kniha, kterou jsem přečetla je druhý díl Monumentu 14. Druhý díl se jmenuje Monument 14 - Nebe v plamenech. Na knížku jsem už také napsala recenzi takže bližší informace se dozvíte tady.

Rozečteno:

Rozečetla jsem knihu Dech. Jsem už těsně před koncem a jestli nenastanou nějaké komplikace (:D) tak bych to měla ve středu přečíst takže tak ve čtvrtek tu bude recenze ;)

Koupeno:

Za tyhle týdny v mé knihovně nic nepřibylo ale zítra si jdu do Levných knih pro tři knížky (zajímalo by mě s kolika se vrátím). Protože do LK dodali nové knihy (jako každé pondělí) a oni dokoupili knihy do sérií! LK jsou známy hlavně tím že jsou knihy levné a taky že tam rozhodně neseženete celou vícedílnou sérii (já si jednou koupila třetí díl z pentalogie...neumíte si představit jak jsem byla naštvaná :D ). a oni dokoupili několik zbylých dílů! Nejvíc jsem nadšená že doplnily Svět Tryllů a Lovci duchů.

Vím, že tento článek měl vyjít v neděli ale já na to uplně zapomněla takž tak. Užijte si zbytek dne :) Verča

2 komentáře:

  1. Hostitel je fajn, taky mě docela bavil :) Ale čekala jsem trochu víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky.. možná proto jsem z toho nebyla tak unešená jako ostatní :\

      Vymazat

Budu ráda za každý komentář, radu nebo připomínku :)